Truus Hoogendoorn - Borgman.
E-mail / Website
truus @ cranio-sacraaltherapie.nl

www.cranio-sacraaltherapie.nl

De e-mail adressen zijn weergegeven met een spatie voor en na @ om kopiļæ½ren voor spam-bestanden te voorkomen.

Mijn ontwikkeling tot cranio-sacraaltherapeut. 

Ik heb deze scriptie geschreven na de Brainklas.

Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen levensverhaal te schrijven als voorbeeld waar je vast kan lopen. Ogenschijnlijk heb ik een prettige jeugd gehad. Als iemand mij dat had gevraagd had ik dat stellig beweerd. Maar met het onbewuste werken maakt dat je inzicht krijgt in wat stoort en wat niet stoort.

Ik heb ontdekt dat ook al denk je bewust dat je een prettig leven hebt, je onbewuste, wat niet voor niets het onbewuste heet, de nodige pijnervaringen heeft opgeslagen als alarmsignalen. Die alarmsignalen gaan steeds feller af als er geen actie op ondernomen wordt. Je hebt werkelijk geen idee van de storingen die je met je meedraagt, immers het zit in het onbewuste en onderbewuste opgeslagen. Wat je weet stoort je meestal niet diep.

In mijn verhaal laat ik zien waar ik mezelf tegenkwam. Waar bij mij onbewuste storingen bewust mochten worden. Waar ik steeds verder mocht ontspannen. Ik weet dat er nog het nodige zit waar ik nog aan mag werken maar het gaat steeds meer ontspannen.

Ik hoop dat mijn verhaal inzicht mag geven.

Naast mijn verhaal heb ik als voorbeeld opgenomen hoe volgens mij overdracht van energieklachten gaat en wat ik heb geleerd om eraan te doen.

Ik hoop dat het voor de lezer een waardevol manuscript is geworden, voor mij was het erg waardevol om het te schrijven.
 

Je kunt de scriptie per e-mail opvragen bij Truus. Het wordt je zonder kosten per e-mail toegestuurd.