Ronald Stoot
e-mail stoot123@planet.nl
adres Leonardo da Vinciplein 42, 5223 DR 's-Hertogenbosch
Cranio Sacraal & Diabetes Mellitus- de kracht van (on)macht
Ik heb altijd in de overtuiging geleefd dat wat ik heb, diabetes mellitus type 1, ongeneeslijk is. Dit is wat de doktoren mij altijd vertelden. Toch is mij twee jaar geleden iets overkomen wat mijn wereld volledig op de kop heeft gezet. Een ontmoeting met een volledig nieuw bewustzijn, het verhaal dat de doktoren je niet vertellen. Deze scriptie gaat over mijn levensverhaal. Een verhaal waarin diabetes mellitus lange tijd een belangrijke rol speelt in mijn leven en bewustzijn. Het verhaal vertelt mijn beleving, zoals ik deze persoonlijk heb ervaren, en hoe ik deze ervaring met nieuwe inzichten heb kunnen veranderen.

Tijdens een open dag van de Cranio Sacraal opleiding in 2009, maak ik kennis met Etienne Peirsman. Hier begint mijn transformatie naar een ander bewustzijn. Deze metamorfose betekent voor mij -en mogelijk ook voor andere diabetici- een revolutie op het gebied van inzichten over diabetes. Wellicht zelfs een inzicht op ziekte in het algemeen.
Het werkstuk ′Cranio Sacraal & Diabetes Mellitus- de kracht van (on)macht′ is vrij beschikbaar. Als je iets wilt citeren of overnemen, vermeld dan de bron. Het scriptie als pdf-file: Cranio Sacraal & Diabetes Mellitus- de kracht van (on)macht