Tanja Wortman
e-mail en website Tanjawortman @ zonnet.nl
De e-mail adress is weergegeven met een spatie voor en na @ om kopi�ren voor spam-bestanden te voorkomen.
adres Chiantigaard 1, 3446WE Woerden, Tel.:06-18447439
Kan cranio sacraal therapie bijdragen aan een helingsproces?
Met de vraag of Cranio-Sacraal therapie kan bijdragen in het helingsproces van een cli�nt met langdurige chronische vermoeidheidsstoornis, ofwel in de volksmond “ME” genoemd, wil ik inzicht geven hoe een leer- en helingsproces voor mijn cliënt en mijzelf tijdens mijn gehele opleiding in verschillende fases is verlopen.
Nadat ik fase 1 van de opleiding had doorlopen heb ik mijn cli�nt uitgenodigd voor een kennismaking met deze vorm van therapie. Tevens vertelde ik haar dat ik aan het begin van een ontwikkelingsproces bezig was en heb haar gevraagd of zij samen met mij deze ontdekkingsreis wilde ondernemen om te ervaren of deze vorm van therapie een bijdrage kan leveren aan haar helingsproces.
Aan het eind van fase 3 circa juni 2011, nog voor dat ik de opleiding ging afronden, heb ik met dit werkstuk een beeld willen schetsen hoe dit proces is verlopen. Mijn grote dankbaarheid gaat dan ook uit naar mijn cliënt die het voor mij mogelijk heeft gemaakt, om met haar in de verschillende fases van de opleiding te werken aan haar helingsproces en tevens mij de gelegenheid heeft gegeven om mijzelf te ontwikkelen.

Omdat het een persoonlijk verslag is geworden is het niet beschikbaar op de site. Wil je het verslag graag een keer lezen dan mag je me een mail sturen.
Tevens ligt er in Bussum vast ook een exemplaar.