Veerle Platteau

e-mail

veerle@kyona.be www.kyona.be

adres

Oude Molenstraat 9 - 2820 Bonheiden +32 (0)475 787 000

Eindwerk: Cranio Inzicht Kaarten

Ik heb 28 kleurrijke tekeningen gemaakt, die verkleind werden tot inzichtkaarten samen met een tekstbundel die gebruikt kunnen worden tijdens een cranio sacrale behandeling.
Alle modules van de opleiding werden in deze kaartenset verwerkt.
De eerste 6 kaarten uit de set zijn algemene kaarten. Ze verwijzen naar basiswaarden, basistechnieken die nodig zijn in zowat elke behandeling (bv neutraliteit, stilte, ..).
De andere 22 kaarten bevatten steeds twee technieken per module (basis, follow-up, talking to the heart, sphenoïd, talking to the alarmclock, mond-en oorwerk, oogwerk, pasgeborenen en kinderen, talking to the immunesystem, familieopstellingen). Diep spierwerk en advanced class hebben slechts 1 kaart.

De kaarten kunnen gebruikt worden als tarot. Je kan zelf een kaart trekken om inzicht te krijgen in je eigen cranio sacrale systeem of om inzicht te krijgen in het systeem van je cliënt. Daarnaast kan je uiteraard ook altijd je cliënt een kaart laten trekken. Elke kaart heeft een titel en sleutelwoord die de behandeling kunnen ondersteunen, zeker naar SER toe. De betekenis van elke kaart wordt daarnaast nog eens uitgelegd in de handleiding.

Het eindwerk is initieel gegroeid vanuit het idee om alle technieken in onze behandelingen aan bod te laten komen, ook degene die we weinig gebruiken, of waar we niet zo graag gebruik van maken. In die zin is het ook een handige tool voor studenten om mee aan de slag te gaan tijdens de opleiding.

Omwille van de hoge kostprijs van de kleurenprints, kost de kaartenset + handleiding 25 euro, exclusief verzendingskosten.
In de pdf krijg je een idee van een detail van elke kaart.
Indien je geïnteresseerd bent, kan je me contacteren op veerle@kyona.be