Marlies Wintermans
e-mail / website info@gedachtenvrij.nl
adres geen
Ons kind in Ons
Ik ben bij het begin van het leven begonnen.
In deze scriptie vindt je een gedetailleerde uitwerking over de ontwikkeling van de bevruchte eicel tot een 9 maanden foetus.

In de opbouw van de scriptie een stuk over zwangerschap en geboorte met vraagstukken als: Wat brengt aanstaande moeders ertoe om te kiezen voor een ziekenhuis bevalling boven een thuisbevalling. Wat is er veranderd en hoe cultuur bepalend zijn bevallingen? Wat zijn de mogelijkheden om op jou eigen wijze je kind ter wereld te brengen. Wat kan overmatige stress en angst teweeg brengen bij de aankondiging van de bevalling. Hoe kun je daarmee omgaan!

Is lichamelijk contact echt zo belangrijk voor baby´s! Wat kan Shantala en Cranio Sacraal betekenen voor ouders en baby´s!
Welke bewustzijn en helderheid staan we onszelf toe om inzicht te krijgen in ons eigen gedragspatronen en verdedigingsmechanismen. Wat heb je daarvoor nodig! Wat is persoonlijkheid en hoe raken we erin verstrikt. Kunnen we liefde voelen voor onszelf als er geen ruimte is voor vergeving? Ben je bereid te accepteren voor wat is! Voor het Nu.

Primal Heling is een module waarin dit soort vraagstukken aan de orde komen. Ik heb getracht daar een deel van te verwoorden en een eigen ervaring van neer te zetten.
Nieuwsgierig! Lees mijn scriptie en bestel ´m.
Marlies Wintermans
Maak 15 Euro over naar ABN Amro nummer: 41 72 79 221 t.n.v. EDM Wintermans UITHOORN
En ik stuur de scriptie inclusief verzendkosten naar je toe.
info@gedachtenvrij.nl of bel: 0654736593